Corona Virus

Aniversare

In cele din urma am ajuns la concluzia ca ne-a fost indeajuns aventura de aproape 13 ani si macar noi din bun simt ne-am dat demisia , spre deosebire de altii.

In partea de mai jos avem comunicatul preluat de pe pagina noastra de facebook.

Am avut noroc cu acest virus care ne-a scapat de rusinea retrogradarii, asadar dupa decizia FRF, anul asta e promotie : nu retrogradeaza nimeni. Ne-am atins obiectivul ... slava tie ... studentie. Este rau si va fi si mai rau.

Inca asteptam demisia "regelui" Constantea!

 

 

 

 

 

COMUNICAT
31.07.2019

Noi, Black Devils, grup înființat in 2006 am decis de comun acord sa ne încetam activitatea pe o perioadă nedeterminată, cel mai probabil pentru totdeauna, din mai multe motive pe care le vom etala mai jos.

Prima noastra apariție a fost pe 14 octombrie 2006 la meciul Universitatea Cluj - Gaz Metan Mediaș, disputat pe Ion Moina.

De atunci și până astăzi cand se împlinesc aproape 13 ani de la prima apariție, am participat la peste 450 de meciuri și/sau evenimente care au avut legatura cu "U".

Cauzele principale care au dus la această decizie extremă sunt atât interne cât și externe:

- corupția din fotbal (oricine are ochi și vede iși dă seama și pune sub semnul întrebării disputarea și corectitudinea unor meciuri; lumea s-a scârbit, preferă să stea acasă decât să mai vină la stadion);

- generația care vine din spate nu este la fel de interesată de acest fenomen ca și generațiile precedente (copiii din ziua de azi prefera alte hobbyuri decât cele pe care le-am ales noi cu ani în urmă și e mult mai greu să asigurăm viitorul grupului din acest punct de vedere);

- abuzuri împotriva suporterilor (suntem considerați și etichetați ca scursuri ale societății, pe când adevaratele scursuri ne conduc și comit infracțiuni);

- declinul peluzei noastre (peluza nu mai este ce a fost cândva, când era sub conducerea lui Mircea Cenan zis RJ, cand era unitate, camaraderie, samd; s-a mai incercat dar nu s-a mai reușit, probabil si din motivele enumerate mai sus);

- neajungerea la o întelegere cu camarazii din alte grupuri (propunând de multe ori să se tragă la raspundere clubul pentru administrația defectuoasă și pentru deciziile irationale și iresponsabile care s-au luat, fiind de fiecare dată amânați sau respinși de grupul majoritar al peluzei pe diferite motive);

- transparența și comunicarea cu suporterii care ne-a fost promisă când s-a pornit actualul proiect, a lipsit cu desăvârșire (tot ceea ce ne-a fost promis înainte de a începe liga IV a ramas la stadiul de promisiune și toate măsurile luate de club au fost contrar ideii de bază și a principiilor pe care acest club a fost construit)

„Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă.”
(Iuliu Hatieganu, 1932)

Nu mai credem în miracole, dar sperăm ca decizia noastră să aibe un impact asupra conducerii clubului care sperăm să realizeze că fotbalul fără suporteri e ca berea rasuflată.

În ultimele rânduri vrem să multumim familiei Black Devils (foști și actuali membrii), tuturor cunoscuților și apropiaților, tuturor celor care ne-au ajutat și sprijinit pe perioada activității noastre, camarazilor din peluză și ție dragă "U" - care pentru tine ne-am sacrificat copilariile!